Installatie Reparatie Loodgieterswerk
Particulieren
Vakman nodig voor een nieuwe installatie of reparatie?
 
-          Reparaties
Heeft u een defecte CV-ketel of gaskachel, geen warm water of lekkage? U kunt te allen tijde telefonisch contact opnemen zodat we kunnen kijken of het telefonisch te verhelpen is. Lukt dit niet en woont u in Rotterdam en omstreken dan maken we een afspraak en kom ik zo spoedig mogelijk bij u langs.
 
-          Installeren van complete CV-installatie
Indien uw CV-ketel toe is aan vervanging raad ik altijd eerst een Hoog Rendement (HR)-ketel aan. Deze heeft namelijk een rendement van circa 92 procent terwijl de conventionele verwarmingsketel een rendement heeft van circa 75 procent. Dit betekent dat u uw investering gemakkelijk binnen 5 jaar kunt terugverdienen. Vraag vrijblijvend een offerte op via info@zwaanverwarming.nl.

Lening nodig?
Via de website Ikinvesteerslim.nl kunt u kijken of u in aanmerking komt voor een Energiebespaarlening. Het installeren van een hoogrendementsketel is één van de maatregelen waarvoor u een lening kunt afsluiten. Deze regeling is alleen geschikt voor woningeigenaren (koop).
 
-          Designradiatoren
Designradiatoren zijn helemaal in! Het is een ‘piece of art’ in uw huiskamer en een echte blikvanger. Jaga biedt met haar innovatieve technologieën verwarmen op een hoger niveau: beter, sneller, gezonder en milieuvriendelijker. Ik kan de radiatoren voor u bestellen, leveren en plaatsen. Het werk wordt voor u uit handen genomen. U kunt altijd bellen voor vrijblijvend advies.
 
-          Overige werkzaamheden
Hierbij kunt u denken het vervangen van gasleidingen, verplaatsen van radiatoren, aanleggen van waterleidingen, ventilatie maar ook aan loodgieterswerkzaamheden. Niets is te klein of te groot.